Joo ja eikun lisää mätsäri uutisia:) lähettiin ihan ekstempporee Kokkolan mätsäreissä käymään vappuna.Tauti tosiaan tarttuu...ja Oulaisten kisan kannustamana uskallettiin taas kokeilla menestystä, tulihan sitä... Leevi oli toisena pentuluokassa, eli saatiin sininen ruusuke ja pokaali. Osallistujia oli pennuissa 16 koirakkoa.Kokkolan kisoissa arvosteltiin kaikki pennut samassa kehässä, ei pareittain niin kuin Oulaisissa.Tuomari kehui Leeviä näillä sanoilla:) kauniit liikkeet pentukoiraksi. Arvatkaa vaan oliko meikä rintarottingilla, ei meinannut pysyä puseron napit kiinni.Kilpasiskot tuumivat, että iso koira, kun kuulivat minkä ikäinen Leevi on. Totta, iso ja kaunis..AINA meikäläisen mielestä, tuli menestystä tai ei.

 Systeri oli käyttämässä myös omaa koiraansa:) Saana, suomenlapinkoira. Olivat toisena hekin nartuissa. Hyvin meni, koska eivät ole koskaan aikaisemmin käyneet mätsäreissä.

  Parit kuvat vielä höysteenä.... 

  556906.jpg

  556923.jpg

  556933.jpg

  Oulaisten ja Kokkolan pokaalit, ruusuke, koiranpavut tuli jo syötyä.... hyvin maistuivat. Malli vain oli niin väsynyt, että ei jaksanut enää yhtään "repiä" asentoa.