Kokkolaan mentiin jo lauantaina ja oltiin siskolla yötä, jotta ei tule "kiirettä" näyttelypaikalle sunnuntaina.Joopa joo niinhän sitä aina luulottelee ja elää siinä toivossa.Tuomari oli kyllä tarkka, joten aikataulut oli noin puoli tuntia myöhässä, että siinä mielessä no hätä.Siellä sitä meidän "kotikoiraa" taas vietiin.=) Sanoin nääs Mirjalle Leeviä ostaessa, että en ole kiinnostunut ensinnäkään näyttely jutuista alkuunkaan.NIIIIN...Uskaltamisestahan se tieten on lähinnä kiinni. Onhan sitä vielä niin "vihreä" näyttelyissä kävijä, että jos tämä parivaljakko ei jää muuten mieleen niin ainakin emännän toilailuista kehässä.Se siitä jutusta....

  Leevi sai junnuissa laatuarvosteluna ERI:n (erinomainen) ja kilpasarjassa 3. neljästä uroksesta.Paras uros kehässä lämmintä kättä ja lovely coat kehut.Tuomarina oli Australialainen Alison Cowin.

  Sitten järjestäjille sattunu pieni viba=) olivat ilmeisesti laittaneet väärin Leevin rek.nro, koska meille on tulostettu Sampon nimellä olevat paperit.Sampohan on viralliselta nimeltään aakkosissa ennen Leeviä ja myös rek.nro edellinen.Täytyy korjata asia, että ei mene ERI arvostelut väärään osoitteeseen.Onneksi eivät tarkistaneet portilla muuta kuin rokotukset, eihän meitä oltas huolittu ollenkaan mukaan, koska tatskan nro ei ois täsmännyt.

 Kuvia on otettu kehässä olon jälkeen, koska kameran käyttäjä oli kämmännyt videokuvauksen päälle.

      741761.jpg

          kotipihalla, suurinpiirtein näyttely kunnossa.

      741764.jpg

       Sama paikka...

      741787.jpg

        What??? Mihin se Saana meni....

     741794.jpg

     Täsä nojaillaan jo Kartanon (siskon mies) takapuoleen.

     741808.jpg

      Ihan oikiasti nyt alkaa väsyttämään...

     741821.jpg

      Uni voitti. Ei jaksanut seurata Saanan kilpailua.

     741909.jpg

     Kotona seuraavana päivänä, yhtä kokemusta rikkaampana.

     741917.jpg

    

 

 

      

 

           

      

         .